TrueCombat
http://truecombat.net/forums/

No sound when teamspeak is open..
http://truecombat.net/forums/viewtopic.php?f=21&t=1300
Page 1 of 1

Author:  Smokey- [ Thu Dec 21, 2006 10:37 pm ]
Post subject:  No sound when teamspeak is open..

For some reason, TC:E doesn't support aoss, so when im on teamspeak with my clan i can't hear anything in TC:E. Is there another method to fixing it other than using aoss?

Distro: ubuntu edgy eft
Soundcard: Intel intergrated (dell :()


Thanks, Smokey.[/b]

Author:  it [ Thu Dec 21, 2006 11:07 pm ]
Post subject: 

to be honest, I don't know.

it might be an incompatability with the whole os/soundcard/ts/TC:E thing.

also, dunb question, but I feel obligated to ask it, does sound work without teamspeak on?

Author:  Smokey- [ Fri Dec 22, 2006 1:19 am ]
Post subject: 

Yes, i can use teamspeak in other games, just not TC:E.


:(

Author:  rudi67 [ Fri Dec 29, 2006 9:27 pm ]
Post subject: 

I had the same problem. It is a Problem with ET. You must write as root in a console

echo "et.x86 0 0 direct" > /proc/asound/card0/pcm0p/oss; echo "et.x86 0 0 disable" >
/proc/asound/card0/pcm0c/oss

Then you can start teamspeak and tc-e and both works together. When you have problems look in a rtcw or et forum you find a lot of links to this problem.

I have a Gentoo Linux and I have this line wrote in /etc/conf.d/local.start and when my system boot this line works always. I start my TCE in a console with tc-elite and Teamspeak with TeamSpeak and I have no problems.
You can look in a ubuntu forum where you can write this line when /etc/conf.d not exist in your ubuntu system.

mfg rudi

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/